Team

Eva Ruysen

Counselor, coach


Zoals ieder van ons kwam ik in mijn leven heel wat uitdagingen tegen. Ondertussen ben ik ervan overtuigd dat moeilijkheden op je levenspad, ook heel verrijkend kunnen zijn, als je er een betekenis aan kan geven. Ik ben moeder en plusmoeder van vier zonen en werk ruim twintig jaar als maatschappelijk werker in de sociale sector.

Het volgen van opleidingen heeft me doorheen mijn leven geprikkeld en verrijkt, naast mijn levenservaringen heeft het me ook gebracht tot waar ik nu ben. Ik volgde een langdurige opleiding in de systeemtheorie (Interactie Academie) en kortere opleidingen zoals oplossingsgericht werken, familieopstellingen, signs of safety, intervisiemethodieken. De voorbije jaren volgde ik vanuit persoonlijke interesse een jaaropleiding intuïtieve ontwikkeling (Timotheus) en volgde ik een opleiding tot mindfulness trainer (I AM, basisattest trainer) en loopbaancoach (Ucare).

Sinds 2014 werk ik met hart en ziel in onze praktijk. In het werken met mensen sta ik aan de zijlijn van hun levenspad en wil ik helpen zoeken naar nieuwe inzichten om hen dichter bij zichzelf te brengen. Ik geloof in de kracht die in ieder van ons zit, om naar binnen te kijken en te groeien in bewustzijn.Tim Vos

Klinisch Psycholoog

Erkenningsnummer: 731106598

Visumnummer (FOD Volksgezondheid): 265186

Sinds verscheidene jaren ben ik werkzaam als klinisch psycholoog in een centrum voor geestelijke gezondheidszorg. In mijn werk vind ik het belangrijk om met mensen een diepgaand proces aan te gaan en hen te begeleiden naar een meer doorleefd inzicht in zichzelf.

Naast mijn basisopleiding als klinisch psycholoog volgde ik verschillende aanvullende opleidingen zoals o.a. de postacademische vorming klinische psychodiagnostiek van volwassenen, acceptance en commitment therapy (ACT), hypnose, alcohol- en drughulpverlening suïcidepreventie, ...

Ik specialiseerde me ook in online hulpverlening en gebruik indien gewenst en mogelijk, online oefeningen en modules ter ondersteuning van het therapeutisch proces.

In mijn vrije tijd is biologisch en ecologisch tuinieren een passie. Het is mijn overtuiging dat vertoeven in de natuur, rust brengt en helend kan zijn voor lichaam en geest.